Specialist in online werven van nieuwe medewerkers.

Wij maken uw wervingscampagne tot een succes.

Ontzorgen & Ontsluiten

Onze inspanning is erop gericht om tegen geringe kosten maximaal grip te houden op het gehele wervingsproces.  Geniet van onze kennis van de arbeidsmarkt, vacaturemarketing en de automatiserings- en communicatiemogelijkheden (ATS).

Wij verzorgen de correspondentie met de sollicitanten en presenteren de binnengekomen reacties op een overzichtelijk online dashboard zodat u die samen met uw collega’s kunt inzien en beoordelen.  Daarmee behoort de administratieve rompslomp tot het verleden en u kunt zich volledig blijven concentreren op het uiteindelijke doel: de selectie van de beste kandidaat.

De bewaking van de privacy van de sollicitant is bij ons in goede handen. Lees ons privacy statement.

Samen met onze partners realiseren wij een aanzienlijke inkoopkorting op de advertentiekanalen die voor de vacature relevant zijn. Bij elkaar opgeteld zijn wij ten opzichte van een regulier wervings- en selectiebureau zeker een factor 10 goedkoper!

Onze succes ratio? In 2020 en 2021 realiseerde wij een ratio van 92%.

Ontsluiten

Vacaturemarketing & Adverteren.

  • Een relevante titel plus tekst is de start van een succesvolle wervingscampagne.
  • Wij monitoren de ontwikkelingen en mogelijkheden op vacaturesites en social media op de voet, op dit moment veelal rondom sociale media. Per vacature stellen wij voor welke kanalen het beste kunnen worden ingezet en wordt de plaatsing door ons verzorgd. Op het advertentiebudget realiseren wij aanzienlijke kortingen die wij direct doorgeven aan de klant.

Automatiseren.

  • De mogelijkheden van state-of-the-art recruitment software (ATS) komen binnen handbereik zonder dat u zelf hoeft te investeren in tijd en geld. Het filmpje op de homepage  kunt u zien hoe dat eruit ziet.
  • Een belangrijk onderdeel is de inrichting van de vacaturepagina op de website van VacaturePro zowel op de mobiele en desktop versie waarbij vormgeving en gebruiksgemak voor de sollicitant centraal staat.

Privacy

Wij gebruiken en promoten de sollicitatiecode van de NVP.  In het privacy statement geven wij aan hoe wij omgaan met de gegevens van de sollicitant. Tussentijds informeren wij hen  over de status van hun reactie. Dat is niet alleen fijn voor de sollicitant maar draagt ook bij aan de employer brand van uw organisatie.