Specialist online werven

VacaturePro is specialist in online werven met als doel om uw wervingscampagne tot een succes te maken. Hoe wij dat doen leest u hieronder.

Ontzorgen

Wij starten met advies over tekst en titel en adviseren over inzet van externe wervingskanalen. Aansluitend verzorgen wij de correspondentie met sollicitanten en presenteren de reacties online op het dashboard. Zo kunt u zich volledig concentreren op het uiteindelijke doel: de selectie van de beste kandidaat.

Ontsluiten

De mogelijkheden van online advertentiekanalen zijn groot maar ook ondoorzichtig en op op sociale media al net zo talrijk. Om te kunnen bepalen waar  je een vacature het beste kunt plaatsen, monitoren wij dagelijks de ontwikkelingen op vacaturesites en social media en zoeken steeds naar de beste mogelijkheden.  We verzorgen de plaatsingen en geven de kortingen direct door aan onze klant. Uiteindelijk ontvangt u slechts één factuur.

 

Privacy

Wij gebruiken en promoten de sollicitatiecode van de NVP.  In het privacy statement geven wij aan hoe wij omgaan met de gegevens van de sollicitant. Tussentijds informeren wij hen  over de status van hun reactie. Dat is niet alleen fijn voor de sollicitant maar draagt ook bij aan de employer brand van uw organisatie.