Even voorstellen.

U kent VacaturePro vast van de wervingsondersteuning die wij in de huidige vorm al acht jaar aanbieden. Onze focus is daarbij u volledig gericht om te ontzorgen en de vacaturemarkt voor u te ontsluiten.

Naast VacaturePro Wervingsondersteuning nu ook VacaturePro Werving en Selectie!

Bij VacaturePro wervingsondersteuning is onze focus er volledig op gericht u te ontzorgen en de vacaturemarkt voor u te ontsluiten.

Ontzorgen door de administratie werklast (o.a. correspondentie) ter verzorgen en toe te zien op bewaking van de privacy van de sollicitant. U maakt gebruik van een hoogwaardige en zeer gebruiksvriendelijke software zonder daar zelf in te (hoeven)investeren; niet in tijd, niet in geld of benodigde opleiding
Ontsluiten door onze kennis van online vacaturemarketing in te zetten. Als een van de weinig meten wij de prestaties van vacaturesites en social media waardoor we een afgewogen inzet van kanalen en social media kunnen garanderen. Bovendien kunnen wij een flinke korting garanderen.

Sinds kort hebben we daar een nieuwe aanpak aan toegevoegd door geschikte kandidaten direct, via e-mail te wijzen op nieuwe vacatures die voor hen interessant zijn. Een veelbelovende uitbreiding van de mogelijkheden van online werven.

Hierna was het voor ons maar een kleine stap om ons werk verder uit te breiden in de richting van een volledige ondersteuning bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Uiteraard onder de voorwaarde dat wij hiervoor de juiste medewerkers zouden kunnen aantrekken. En dat is gelukt!
In de persoon Liesbeth Scholtens en Sjaak Kerkhof hebben wij twee partners gevonden die, beiden op seniorniveau, gepokt en gemazeld actief zijn in recruitment.

Nieuw!

VacaturePro Werving en Selectie.

Op hoofdlijnen ziet de aanpak er als volgt uit:

Intake; doel inzicht kennis en vaardigheden kandidaat, profielschets, haalbaarheid en tijdpad
Samenstellen en benaderen lijst kandidaten op basis eigen netwerk en vacaturemarketing (sites en social media)
Contactfase potentiële kandidaten via mail, bel-beeld, bezoek, etc.
Voordracht kandidaten
Aanbieden en begeleiden gesprekken

Onze dienstverlening is en blijft op alle onderdelen transparant. Dat geld ook voor het tarief waarbij wij factureren op basis van aantal gewerkte uren. Dat betekent dat u uit kunt gaan van een tarief dat minimaal 50% lager is dan het gangbare markttarief. Eventueel extra kosten ontstaan wanneer wij na de intake adviseren extra kanalen toe te voegen. De aanzienlijke kortingen die wij daarbij realiseren geven wij uiteraard aan u door.

No cure? Direct na de intake toetsen wij de profielschets op haalbaarheid. In overleg passen wij de profielschets aan of kunt u de opdracht terugnemen.